Dice – coolaste kontoret i år igen

Än en gång under Fastighetsmarknadsdagen Stockholm korades vinnarna av Sveriges Snyggaste Kontor. Och än en gång blev vinnaren av denna tävling Dice.

Dice är ett spelutvecklingsföretag, som många kanske hört talas om tack vare deras succeer som Battlefield, Battlefron Star Wars och Mirror’s Edge. Men denna gång kom de på tal med grund i deras snygga kontor.

De kontor de vann med år 2011, första gången som tävlingen genomfördes, hittade man på Katarinavägen i Stockholm. Nu har de dock låtit flyttlasset gå och har hamnat på AMF Fastigheters Fatburen på Södermalm. De hyr hela 15 000 kvadratmeter.

Dice-ligans gissningar om varför de vann är att de har arbetat mycket med innovativa lösningar och att det är specialbyggt för deras typ av verksamhet, som i sig också är otroligt spännande.
Förutom äran så vann spelbolaget ett konstverk i form av en glasgitarr som ingen mindre än Mikael Axenbrant har designat. Som svar på var priset ska få stå är alternativen tre. Receptionen, baren eller i skrytrummet där deras andra utmärkelser redan har placerats.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.