Gör ditt kontor lite mer Feng Shui

Hur Feng Shui är ditt kontor?

Feng Shui säger att fysisk oordning leder till mental oordning! Det är oerhört viktigt att ditt skrivbord och hela ditt kontor är organiserad och välstrukturerad. Tanken bakom det hela är att all positiv energi inte ska bli blockerad av all oreda.

Rita Rent!

Nu är det dags att ta bort pappershögen som legat på skrivbordet, tömma inkorgen och ta bort allt som skapar ångest. Det hela handlar om att maximera din glädje och din positiv energi.

Städa och Försköna!

Det måste vara rent i din arbetsmiljö. Det sägs att renhet går hand i hand med Feng Shui. Är ditt skrivbord full av kaffekoppar och annan smuts, så ta bort det! Är något trasigt? Fixa det eller kasta bort det. Därefter är det skönt att ge ditt kontor en ”face-lift” genom att köpa en ny matta, växt eller vad som helst för att skapa en fräschare miljö.

Feng Shui!

Nu har du städat, fixat och skapat mer positiv energi till din kontorsmiljö och nu är det dags att behålla det på det viset. I Feng Shui är det viktigt att se ingången till ditt kontor och är ditt skrivbord åt fel håll så kan du sätta dit en spegel. Tycker du att något ser fult ut eller som fortfarande ger dig ångest så kan du sätta en växt framför den. På din dator kan du ha naturen som bakgrundsbild för att främja en känsla av trivsel!

Njut nu av ditt nya och förbättrade Feng Shui kontor!

För mer information, se även: http://www.thefashionspot.com/life/177843-feng-shui-your-office/

 

Lämna ett svar