Nya Kontorskonceptet Club Office

I Nacka Strand har Club Office tagits fram

Det nya kontorskonceptet har skapats för företag som inte vill arbeta på ett vanligt kontor. Kontorskonceptet riktar sig till företag som inte vill arbeta på ett vanligt kontor och garanterar hyresgästerna en levande arbetsmiljö med möjlighet att fritt använda och inreda lokalen.

Club Office har en ytterst inspirerande företagskultur som för samman en mängd olika branscher och erfarenheter. Kontorskonceptet erbjuder lokaler mellan 36-77 kvadratmeter och har tillgång till loungeområde, mötesrum, varma drycker, frukt, dagstidningar och Wifi. Dessutom finns även chansen att välja till extra service som städning, eventkök, posthantering, IT-support m.m.

”Det finns stor potential hos Club Office koncept. Kontorskonceptet tilltalar en ny generation av entreprenörer och er ett av flera alternativ på funktionella och inspirerande arbetsplatser i Nacka Strand”, säger Owe Löfquist. , förvaltningschef på Nacka Strand samt VD hos TAM Asset Management.

Stadsdelen Nacka Strand växer så det knakat och attraherar ny publik. Området har utvecklats både med nya arbetsplatser men också genom uppförandet av bostäder och planer för framtida projekt av barer och restauranger.

Läs mer här

kontorskoncept

Lämna ett svar