Lediga Kontor i Lund

Med Universitetet som stadens centrum finns det många möjligheter. Mängden studenter gör att staden är full av liv och skapar en trivsam känsla. Ideon Science Park skapar ett högt entreprenörsklimat i staden vilket lockar många verksamheter. Lund är ett centrum för kunskap och här samverkar kommun, näringsliv, universitet och samhälle tillsammans.

Lund är en stad med många förmåner. En viktig detalj att tänka på när man letar kontor är stadens fördelar, speciellt läge och placering.

Lund har ett strategiskt läge nära både Helsingborg, Malmö och även Köpenhamn. Här finns goda kommunikationer till resten av Sverige via E22 eller med hjälp av smidiga järnvägen Västkustbanan.

Lund har 29 officiella stadsdelar, bland andra, Centrala Staden, Klostergården, Värpinge etc. Genom länken nedan kan du hitta lediga kontor i Lunds olika stadsdelar och enkelt kontakta hyresvärdar.

» Se mer: Lediga kontor Lund 

Hur kan jag hitta mer information om kontorsmarknaden i Lund?

Vi samarbetar med kontor-lund.se där du enkelt kan hitta information om lediga lokaler i Lund som passar just dig och din verksamhet.

När du skapar kontakt med hyresvärdar är det ett bra utgångsläge att ha kunskap om marknaden där du vill hyr kontor. Genom att klicka på länken nedan kan du läsa mer om Lund och bekanta dig om kontorsmarknaden i staden.

» Läs mer:Om kontorsmarknaden i lund  

lund

Lämna ett svar