Lediga Kontor Malmö

Sveriges tredje största stad – Malmö

Staden har tidigare varit en gammal industristad men har på senare tid utvecklats till en frodande kunskapsintensiv stad med en rad större företag som valt att etablera sitt huvudkontor här. Moderna kontor finns att tillgå i bland annat Västra Hamnen med fantastiska miljöer. Spektakulära Emporia vid Hyllie, sista stationen innan Danmark vid Öresundsbron erbjuder också spännande kontorsmöjligheter. Detta ger ett optimalt läge med närheten till Köpenhamns stora internationella flygplats Kastrup och tillgång till all tänkbar service på krypavstånd från kontoret.

Närheten till Köpenhamn gör att Malmö får ta del av fördelarna med en storstad och möjliggör ett nära samarbete över sundet. Som företag kan du snabbt etablera dig med en internationell profil då handeln över gränserna är tämligen enkel.

Var du väljer att etablera dig beror på vilka behov och önskemål som ditt företag har. Det finns olika fördelar om Malmös stadsdelar.

Fördelarna med de olika stadsdelarna

Malmö allra centralaste del heter Gamla Staden. Här samlas många butiker med gågator och torg, häribland främst charmiga Lilla Torg och Stortorget. Shopping i Gamla Staden är främst  centrerad runtomkring Skomakaregatan, Baltzarsgatan, Södergatan och Kalendegatan. Ett kontor i Gamla Staden erbjuder närhet till service och tillgång till natursköna parker och kanaler. Gamla Staden i sin tur omges av Västra Hamnen, Ribersborg, Fågelbacken, Lugnet, Mellersta Förstaden och Kirseberg. Om du följer länken nedan så kan du hitta lediga kontor Malmö.

» Se mer: Lediga kontor Malmö

Hur kan jag hitta mer information om kontorsmarknaden i Malmö?

Vi samarbetar med kontor-malmo.se där du kan läsa mer om Malmös olika stadsdelar och vad de erbjuder för fördelar för olika typer av lediga kontor Malmö.

Här ger vi också en fingervisning om den aktuella hyresnivån för del olika stadsdelarna så att du kan vara lite mer påläst när du inleder dialogen med hyresvärdarna. Det kan vara en bra början läsa lite mer om de olika områdena om du inte redan är välbekant med Malmö och marknaden för att hyra kontorslokaler.

» Läs mer: Om Kontorsmarknaden i Malmö

Lämna ett svar